Lauder közlekedés felmérés

×

Figyelmeztető üzenet

Az űrlap megtekintéséhez bejelentkezés szükséges.

Az űrlapon az iskolába való bejárással és hazamenetellel kapcsolatos közlekedési szokásaitokról teszünk fel kérdéseket. Kitöltése néhány percet vesz igénybe, és nagyon sokat segít nekünk abban, hogy az építkezés ideje alatt megszűnő parkolóhelyekből eredő problémákra - a lehetőségekhez és igényekhez képest - fel tudjunk készülni, szervezni tudjunk alternatív bejutási módokat.

Egy kérdőíven egy családból minden Lauderbe járó gyermek/diák/dolgozó visszajelzése beküldhető, ha azonos módon közlekednek. Ha különbözőképp közlekednek, akkor töltsetek ki több űrlapot! Minden név csak egyszer küldhető be, beküldés után többször nem választható.

Bejelentkezés

Regisztráció, szülői belépés

Új szülők a beiratkozáskor megadott e-mail címükkel tudnak jelszót igényelni!
Elfelejtett jelszó esetén ugyanez a teendő!

A jelszó igénylését követően egy egyszeri belépésre jogosító linket küld a rendszer a megadott e-mail címre. Azon keresztül belépve új jelszót lehet beállítani. Fontos, hogy a jelszó, amit megadsz, el is legyen mentve. A későbbiekben már az e-mail címeddel és a megadott jelszóval tudsz belépni. Ha bármilyen kérdésed van, akkor a naploadmin@lauder.hu-ra írj egy levelet és segítünk!

Jelszó igénylése

Lauder Javne Iskola honlapja

A háttérképek a Lauder Javne Iskola diákjainak alkotásai.

Impresszum

Lauder E-napló v2

Az oldal a Lauder Javne Iskola szerverein üzemel.

Fejlesztette a Lauder Javne Iskola TECH csapata. Hibabejelentés